februari 26, 2015

Bli Agent

 image

En unik möjlighet!

Vi söker efter Internationella Partners som skall marknadsföra fastigheter på Norra Cypern.

Du får din egen hemsida, Broschyrer och övrigt material som du behöver för att bli framgångsrik med att marknadsföra fastigheter utomlands.

Det här är en möjlighet för dig som söker efter nya möjligheter i livet, kanske letar du efter en ny karriär, eller kanske efter en möjlighet att tjäna en extra inkomst vid sidan av det du gör idag?!

Om du vill ha mer information, skicka ett mail för att få mer information om att bli agent!

 

Här kan du se en videoinbjudan till Seminariet!

 

Varför skall du bli Partner med IPP

Av flera anledningar så har det blivit en stor ökad efterfrågan för att köpa fastigheter på Norra Cypern. Den här ökningen har möjliggjort för IPP att etablera en Agentverksamhet Internationellt och öppna dörrarna för entreprenörer som söker efter nya möjligheter att expandera sina verksamheter, som vill öka välmåendet i sina liv och bygga en verksamhet som skapar välstånd och återkommande inkomster. Våra Internationella Partners (IP) är egna företagare som antingen jobbar med detta vid sidan av sina ordinarie uppdrag, eller så arbetar de heltid med att marknadsföra egendomar på Norra Cypern. Fler länder är på väg och just nu etablerar vi verksamhet i Spanien (Alicante) och Turkiet (Alanya).

Våra IP har 100% uppbackning av vår väl etablerade organisation på Norra Cypern (Spanien och Turkiet) och varje månad så ansluter sig nya IP till vår organisation.

Av dem som ansluter sig till oss, så har de olika anledningar, såsom:

  • livet rullar på och man kommer ingenstans i sitt jobb
  • dålig inkomst
  • grått och tråkigt väder i sitt hemland
  • avskyr att arbeta för en “chef”
  • vill kunna bestämma sina egna tider och älskar att resa
  • rädsla för att förlora jobbet och bli “överflödig”
  • låg eller obefintlig pension vid pensionering

Många av våra nya IP har drömt om att starta något eget, men har tvekat för det är för stora kostnader involverade och kanske för osäkert att komma igång. Du kommer att bli positivt överraskad hur enkelt och smidigt du kan bli en IP tillsammans med oss.

Vill du veta mer – skicka ett mail! Då får du mer information om vad det handlar om, du har absolut inget att förlora på att veta mer!

VÄLKOMMEN