Hur länge får rykten leva kvar?

Det har gått mycket rykten i Europa att man blir lurad om man köper fastigheter på norra Cypern, och det beror främst på Gary Robb som nu sitter inne på tio år.

Hela familjen Robb, hörs nästan på namnet, var kriminella engelsmän och hans bror och gamla mamma åtalades också.

Han sålde ett och samma hus flera gånger, tomter hit och dit och han sålde hus han byggt som saknade byggnadslov och på mark han inte ens ägde.

Man räknar med att han under kort tid rånade 400 individer också lokalbefolkningen som aldrig fick betalt för utförda tjänster.

Nu ryktas det om att han sitter i fängelset och gnäller över det mesta.
Det som möjligen var “bra” med Robb-historien var att folk gick man ur huse för att hjälpa de drabbade familjerna, och det var mängder med fester, partyn och festivaler där man samlade in pengar.

Robb måste ha varit mycket duktig på att manipulera folk för de tänkte inte ens på att besikta hus – de tänkte inte alls.
Skickliga kriminella har väl den förmågan.

Hur som; han har skadat enorma mängder med människor och hela ön. Men att köpa hus och lägenhet är idag helt säkert om man använder sig av seriösa mäklare och advokater. Därför är det bra att jobba med oss och SPC, vars ägare har verkat i 14 år på Norra Cypern. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.